לא יכולה לצאת מדיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/12/2016 | 20:04 | מאת: לימור

אני בת 35 סובלת מדיכאון קל יחסית לא דיכאון קשה אבל יש שעות מסוימות שאני נכנסת לדיכאון בנוסף לטיפול שאני מקבלת טיפול תרופתי אני לא בטיפול אחר אשמח לקבל הכוונה מעשית איך אפשר להתמודד במצבים כאלה.תודה

לימור שלום, אפשר בשעות שאת יודעת שהן קשות יותר לתכנן פעילות, זה יכול להיות ספורט אפילו משהו כמו הליכה ברגל, מפגש עם חברה, כל פעילות שאת אוהבת בדרך כלל. בנוסף כדאי לך לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב, נכתב על ידי דוד ברנס, הוא מתייחס לחלק הקוגנטיבי שמאד חשוב לעבוד עליו במקרים של דיכאון. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש