פחד משתק מבדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

01/08/2013 | 06:36 | מאת: יעל

שלום, אני בת 38, אמורה לעבור דיקור מי שפיר בעוד מס ימים וככל שהתאריך מתקרב הפחד משתק אותי אותי והמחשבות הרעות פשוט לא נותנות לי מנוח. השיא היה אתמול, כשחזרתי מבדיקה של סקירה מכוונת ושם הרופא ממש הלחיץ אותי ואמר לי שבמקומי הוא לא היה עושה ומסכן את ההריון (הריון יקר תרתי משמע ivf, הריון ראשון שהתחיל תאומים ורק אחד שרד ולפני שנה וחצי הייתה לי הפלה אחת טבעית). אני לא ישנה, חרדה ברמות שאני לא מכירה את עצמי ככה. מה עושים? איך אפשר לסלק מחשבות איומות על הפלה??

01/08/2013 | 07:17 | מאת: צביה רן

יעל יקרה, הפחדים שלך מובנים, אך את צריכה לשקול מה הברירות שלך. עד כאן - תהליך שכלי. את יכולה לקחת תמצית רסקיו בימים הקרובים לפני הבדיקה. זוהי תערובת של תמציות באך שמרגיעה מאד והיא בטוחה לחלוטין לשימוש בהיריון. בנוסף, אני מאד ממליצה לך ללכת לפגישה אחת או שתיים כדי לטפל בפחד הזה שיש לך. מאחלת לך כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

01/08/2013 | 07:46 | מאת: יעל

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה