רגיעון דחוף!!!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/11/2011 | 22:18 | מאת: יעל

שלום, אני בהריון שניה בשבוע 31 יש לי בבית תינוק בן שנה . הלידה הראשונה שלי הייתה מוקדמת ב-6 שבועות כלומר ילדתי בשבוע 33+ 5. הלידה הייתה דיי קשה. היתה לי סכרת הריונית ואני חולת קרוהן והתחיל לי גרד בכפות ידיים ורגליים ואישפזו אותי לבירור כי חשדו אבל לא היו בטוחים שזה חשש לרעלת הריון. בקיצור אחרי 3 ימים התחיל טיפטוף של ירידת מים ופתיחה של 1 והחליטו להכניס אותי לחדש לידה. נתנו לי זירוז ובגלל לחץ דם קצת גבוה המרדים לא הסכים לתת לי אפידורל . רק פעמיים טישטוש במשך הלידה. זה לקח 24 שעות ארוכות של תסכול ולבסוף יצא הנסיך עם מצוקה נשימתית היה מונשם יממה אך המשקל של 2590 ק"ג. היום בהריון השני אני ממש מפחדת ובלחץ נוראי שמה אני אלד שוב לפני הזמן ואמטרף לעבור שוב את התסכול הזה. אני ככ בלחץ עד כדי כך שזה ממש מעסיק אותי כל היום בלילה אניחולמת על זה. זה פשוט מטריד אותי ואני לא יודעת מה לעשות??? עזרה דחוף???

15/11/2011 | 07:08 | מאת: צביה רן

שלום יעל, המצוקה שלך מאד מובנת. אך הבנה לא מביאה אתה הרגעה. אני מאד ממליצה ללכת לכמה פגישות עם איש מקצוע כדי לטפל בטראומה שהלידה הקודמת השאירה. ותזכרי: לידה אחת לא מעידה על הלידות הבאות. את יכולה לבחור פסיכולוג, מטפל ב-NLP, בדמיון מודרך, בשיטת "המסע" ועוד, העיקר לטפל בנושא. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה