כאבי אגן ורגליים עד האצבעות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/04/2011 | 20:44 | מאת: נורית ק

ערב טוב אני בת 27 ובהריון הראשון שלי אני כהר עברתי את השליש הראשון ולאחרונה אני סובלת מכאבים באגן וברגל עד האצבעות מה שנותן לי חוסר מנוחה מתמדת אני לא יודעת איך להתמודד עם זה הייתי אצל הרופא אמר לי להרים רגליים למעלה ולשתות הרבה אך הדבר אינו עוזר כלל הרמתי רגליים לכיוון הקיר והרגשתי שאני פשוט עפה רק לאחר מסז מבעלי של לפחות שעה פלוס לא נירגעתי כלל כרגע הכאבים פחותים אך אני פוחדת שיחזרו אני פשוט שונאת את המצב הנוחכי ואני מרגישה כאילו שהגוף שלי בוגד בי אני לא אוהבת להיות בהריון בכלל אני שונאת את התחושות וההקאות הורגות אותי בחילות וקור מצמרר התחושה לא נעימה לי כלל ואני מוצאת את עצמי כל היום בבית בוכה מחוסר הרגשת ביטחון אני לא יודעת מה עובר עלי יותר ואני לא מצליחה להתמודד עם זה למרות שבעלי מאוד תומך בי זה לא מספיק לי אני יודעת שאני צריכה עזרה בבקשה.

06/04/2011 | 07:16 | מאת: צביה רן

שלום נורית, המצב שאת מתארת מאד לא נעים, במיוחד שאת גם "לא אוהבת להיות בהריון" כפי שכתבת. מעבר לקושי הפיזי את גם מתארת קושי רגשי. אז תדעי שקשיים רגשיים די אופיניים להריון, כי ההורמונים משתוללים. אך עם הקושי עדיין רב בהחלט כדאי לפנות לטיפול בנושא הרגשי אם אצל פסיכולוג או אחד המטפלים האלטרנטיביים בפן הראשי, כמו פרחי באך וכו'. לגבי המצב הפיזי, תבדקי אם את יכולה לקבל טיפולי שיאצו, שהם מאד יעילים. כל טוב ובהצלה, ואשמח לייעץ בהמשך. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il http://www.youtube.com/watch?v=9odw8qRZ7Cw&feature=related

07/04/2011 | 10:51 | מאת: נורית ק

תודה רבה לך האמת שהפחד שלי הוא יותר שהכאב שלי יחזור זה מפחיד אותי והמצב אינו נעים לי כלל והייתי אצל רופא אך נאמר לי שזה יכול לנבוע מדלקת בשתן נישלחתי לעשות בדיקות ואני מחכה לתשובה. תודה לך על הייעוץ

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה