אלימות הילד כלפי הוריו ואחותו

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/05/2013 | 19:40 | מאת: רונן

יש לי בן 16 וחצי אלים מקלל סוחט ואתנו כספית על בגדים בלי סוף מותגים שובר חפצים בבית כוסות צלחות ניכנס להתקפי זעם ממש לפעמים סתם מכלום לא יודעים מה לעשות אך בבית ספר הוא תלמיד מיצטיין תלמיד הכי טוב בכיתה אין בעיות של התנהגות ביכלל רק בבית זה גיהינום מה לעשות המשטרה באה ורוצה שניתלונן שיפתחו לו תיק במשטרה מה לעשות היינו בטיפול בשירות העירייה ולא עזר כלום לא יודעים מה לעשות כול יום בבית זה גיהינום

רונן שלום, לדעתי אתם ההורים זקוקים להדרכת הורים אצל פסיכולוג. מה דעתך? אהוד גלבוע

23/05/2013 | 22:32 | מאת: רונן

מה אנחנו אשמים ילד אלים מכה אותנו סוחט אותנו כספית ואתה אומר לי שאנחנו צריכים פסיכולוג בינתיים אנו סובלים ילד כזה צריך רק לצאת מהבית למוסד לעבריינים

20/06/2013 | 23:40 | מאת: שומרת

הילד מצטיין בלימודים אבל בבית משתגע. יכול להיות שזה תוצאה של עודף דרישות כללי (סך הדרישות בבית הספר ובבית כאשר כל דרישה נוספת מצד הבית זה קש ששובר את גב הגמל)

21/06/2013 | 02:29 | מאת: רונן

אז מה לעשות מה לעשות להוציא אותו מהבית מאוד קשה לנו הוא מכה שובר דברים כול דבר שלא ניראה לו מישתולל

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות