פחד מטיסה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/08/2012 | 22:40 | מאת: אביטל

שלום רב, בני בן השנתיים החל לאחרונה לומר שהוא פוחד מכל מיני דברים.... לדוגמא: מהמדרגות הנעות בקניון. אציין כי בני ילד עדין מאוד, ורגישץ בקרוב אנחנו טסים לחופשה באילת, ואני חוששת שהוא מאוד יפחד. בעלי הציעה, כי טרם נעלה למטוס נתן לו מטוס קטן, אוליי זה יפיג את פחדיו. אשמח לקבל עיצה, כיצד להתמודד עם פחדיו בטיסה באם יופיעו. תודה

טלי שלום, נראה לי חשוב לחבק את הילד וכך הוא ירגיש ביטחון ויראה שלמרות הגודל של המטוס והרעש, קורים רק דברים טובים וכי אתם ההורים רגועים וכך גם הוא יוכל להירגע. הרעיון של המטוס הקטן מוצא כן בעיני. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות