גיוס הילד

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

11/07/2012 | 13:21 | מאת: שרון

התחלתי להפגש עם אישה מקסימה, שנינו בחלק ב של חיינו. יש לנו תקשורת טובה, היא יפה, מצחיקה, חכמה... יש לה שני בנים הגדול קרוב לגיוס והיא אינה יודעת לאן ילך והיא מבלה איתו הרבה שזה מובן אבל לפעמים לדעתי היא דואגת מה יהיה יותר מדי. היא ישנה אצלי כמה פעמים בשבוע ואני רואה שהיא מתקשה להרדם ומדברת איתי על הגיוס שלו הרבה מה הם עדיין לא הספיקו ומה צריך לקנות ולעשות... בלילה האחרון היא לקחה כדור שינה טונייט כדי להרדם. איך אני יכול להקל עליה במובן הזה כדי שתוכל להרגע ולנוח ושהבן יתגייס בשמחה ולא בלחץ של אמא

שלום שרון אני חושב שאתה יכול לעזור לה בכך שאתה איתה . למעשה זה באמת מלחיץ ומפחיד שהילד מתגייס. ביחד עם זאת חשוב להדגיש לה שבדרך כלל רב הנפגעים הם דווקא מתאונות דרכים ולא בצבא. חשוב להסב את תשומת הלב שלה לדברים טובים ונעימים שיש בחייכם המשותפים ואני מניח שלאחר שהיא תראה שהדברים מסתדרים בצבא החששות שלה יכנסו לפרופורציה . מה דעתך? אהוד גלבוע.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות