אנקופרזיס

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

04/07/2012 | 19:58 | מאת: מיטל

שלום, אחי בן 8 כשנולד התגלתה אצלו מחלת ההירשפרונג שטופלה בהצלה בניתוח כשהיה בן 4 חודשים. מאז ועד היום הוא לא שולא בצואה שלו וזה הפך להיות דבר בלתי נסבל. מעבר לזה שמאוד קשה לו וגם לסביבה שלו הוא התחיל בשנה האחרונה להכחיש מכל וכל כאשר יש לו צואה בתחתונים- הוא בהכחשה מלאה. "תופעות הלוואי" של האנקופרזיס היא בעיה חברתית רגישות יתר, הכחשה, אי יכולת להתמודד ועוד. אנחנו ממש אובדי עצות ומחפשים מישהו מומחה שיכול לעזור בנושא. אשמח לקבל המלצה. תודה רבה, מיטל

שלום מיטל, האם אני יכול לשאול בת כמה את? ומדוע ההורים שלך לא פנו להתיעץ , אלא דווקא את עושה את זה? אהוד גלבוע

08/07/2012 | 18:19 | מאת: מיטל

שלום אהוד, אני בת 31, אחי הוא בן הזקונים במשפחה. הורי אינם שולטים בפלאי הטכנולוגיה; מיילים, אינטרנט וכו'. אני פונה בשמם ולבקשתם. אשמח לקבל הפנייה לגורם רלוונטי. תודה, מיטל

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות