התקפי זעם

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/06/2012 | 12:16 | מאת: אמא מודאגת

בני בן 10 וסובל מהפרעת קשב שמטופלת ברטלין la לאחרונה נולד לו אח בן 9 חודשים והוא מסייע לי לשמור עליו באהבה ורגישות.כאשר הוא חווה תסכול, למשל אני לא מרשה לראות טלביזיה יותר הוא מקלל וזורק חפצים או טורק דלתות.שיעורים הוא לא מוכן לעשות באופן קבוע וטוען ששכח או אין. בכלל כשקשה לו עם משהו הוא בוחר בהימנעות, בורח מהכיתה או מהבית.כשאני מחפשת לו מטפל או מורה פרטי הוא מאד מתוסכל ומתחיל לבכות וטוען שלא ילך לעולם. מה לעשות עם התקפי הזעם

שלום לך אמא, האם את מקשרת את התקפי הזעם עם הלידה של אחיו התינוק? איך היחסים שבין הבן לבין האבא? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות