התקפות בכי מידי יום

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/12/2011 | 11:44 | מאת: חגית

שלום רב, אני אמא לשתי בנות, הגדולה בת 4 וחצי והקטנה בת 3. הילדה הקטנה "קשורה" אליי מאוד!!! עד כדי כך שאני מרגישה שהיא ממש אובססיבית אליי ואני לא יודעת כיצד לנהוג ואני מרגישה בשל כך ממש חוסר אונים. לאחרונה נוצר דבר חדש, אנ אוספת אותה בכל יום מהגן וכשמגיעים הביתה, היא רוצה מיד שאני ארים אותה בידיים ולשבת לאכול רק צמוד אליי ואם אני לא מרצה אותה היא נתקפת בבכי שנמשך לפעמים גם חצי שעה ויותר, אני מנסה להיות סבלנית אבל אז אני נתקפת בחוסר אונים ואני מרגישה על סף שיגעון, זה נראה כמו מין טקס שקורה בכל יום ואני לא יודעת כיצד להתמודד. ביומיים האחרונים זה התחיל גם בבוקר התקפות של בכי כי היא רוצה שאני ארים אותה בידיים ואני לא עושה את זה ומסבירה לה שלא, היא רוצה שאני אחזיק לה את הכוס של השוקו כדי שהיא תשתה, שאני יאכיל אותה את המעדן או כל דבר אחר שדומה. אני ממש לא יודעת איך להתנהג, ואני מרגיה ממש חסרת אונים, אשמח לעזרה!

חגית שלום, איך הבת הקטנה עם אבא שלה? אהוד גלבוע

16/12/2011 | 15:03 | מאת: חגית

שלום אוהד, הבת הקטנה מאוד אוהבת את אבא שלה אבל לא מתנהגת איתו כפי שהיא מתנהגת איתי, כשאבא שלה יוצא לעבודה או בערב לאירוע היא אומרת יפה שלום וכשאני צריכה לצאת אז מתחיל ה"בלאגן".

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות