בעל חסר סבלנות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/10/2006 | 16:04 | מאת: מאיה

יש לי 3 ילדים, בעלי הוא טיפוס לחוץ עם פתיל קצר. חוסר הסבלנות שלו מתבטא בעיקר דווקא מול הקרובים לו. מול בני בן ה-9 גם כן הוא חסר סבלנות וזה די מכעיס אותי. מה ניתן לעשות האם זה יכול לפגוע בילד? יש לציין שבעלי עוזר כשצריך ובטבעו הוא אדם טוב, אך ללא סבלנות.

22/10/2006 | 10:30 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, חסרים הרבה פרטים בהודעה. 1. למה הכוונה ב "טיפוס לחוץ עם פתיל קצר" ? אפשר להבין את זה כאדם שעונה בחוסר סבלנות,כאדם שמשפיל,כאדם שמגיב באלימות מילולית/פיזית וכו'. תצטרכי להסביר קצת יותר על בעלך ולתת דוג' ל"פתיל הקצר". 2. במה מתבטא חוסר הסבלנות כלפי בן ה 9 ? כולל דוג'. 3. איך הילד מגיב ? 4. מה לגבי שאר הילדים. איך הבעל מתייחס אליהם ? 5. איך את מגיבה כשבעלך נוהג כך עם הילד ? 6. האם שוחחת על כך עם בעלך ואם כן,איך הגיב ? וכל דבר נוסף שיעזור לי להבין את מע' היחסים. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות