בעיות התנהגות בילד מחונן

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/04/2006 | 16:28 | מאת: אורית

יש לי ילד מחונן בן שמונה. הוא מאוד אימפולסיבי ועקשן, אינו מקשיב לאף אחד, הוא ממציא חוקים חדשים בבית, וממרר לאחיו ולנו את החיים, בקיצור, יש לי המון בעיות משמעת איתו. אשמח לקבל מידע בפתרון בעיות התנהגות בילדים מחוננים. המלצה על ספרים, או כתובות של אתרים המתעסקים בנושא זה. המון תודה, אורית.

08/04/2006 | 15:13 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, למיטב ידיעתי אין המון חומר שנכתב בנושא בארץ בנושא. אחד הספרים שאולי יתאים - האומץ להיות מוכשר של אריקה לנדאו. לגבי אתרים,אפשר לחפש דרך גוגל. אבל.. אולי צריך להסתכל על הדברים טיפה אחרת ? ילד חסר גבולות שהוא במקרה גם מחונן ולכן זה הופך את המצב לקשה יותר ? ז"א,אולי הקושי העיקרי הוא מכך שהוא חסר גבולות ולא מכך שהוא מחונן ? במקרה כמו שאת מתארת,קשה לי להאמין שקריאת ספר זה מה שיביא לשיפור המיוחל. אני ממליצה לפנות ליעוץ. בהצלחה, מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות