נכדה בת 3 שמגרשת את סבתא

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/10/2020 | 12:09 | מאת: גל

אני סבתא פעילה ומעורבת לילדה בת 3.הנכדה טיפוס דעתני ועומדת על שלה מתמיד ועתה לאחר שנולד לה לפני חודש אח הכל מקצין.יש לה התקפי זעם פתאומיים בהם היא בוכה וצורחת לאורך זמן.כבר שבועיים כשאני באה אליה היא לפתע וללא כל סיבה צועקת- סבתא לכי מפה.גם אם אני הולכת לחדר אחר היא צווחת שאני אלך מהבית. אני לא נעלבת אך לא יודעת איך להגיב.אודה לעצתך.

שלום גל, בהתנהגותה, נראה לי שהנכדה שלך מספרת לך שהיא עצמה מרגישה דחויה, בעקבות הלידה של אחיה התינוק. חשוב לבנות אצלה תחושה שהיא לא דחויה. זו תחושה שבדרך כלל מקבלים מההורים שעסוקים בתינוק החדש. אפשרי להתייעץ , איך לעשות את זה. אהוד

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות