איך מדברים עם הילד על השמנה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

22/10/2019 | 19:50 | מאת: אמא שלו

שלום יש לע ילד גדול גבר בן 23 לאחרונה ממש העלה במשקל וכל מי שפוגש אותו במיידי מעיר לו איך השמנת איזה קרס גידלת הילד ממש לוקח את העיניין בצורה קשה אבל מתקשה להתמודד עם דיאטה הוא יכול להסתובב ימים ושבועות עם הכעס שהעירו לו האמת שגם אני רואה את העלייה במשקל ולא יודעת איך להעיר לו או להזהיר אותו האמת אני ממש חוששת שיפתח מחלות בגלל העלייה במשקל מה עושים איך מסבירים לו מבלי לפגוע איך אני יכולה לעזור לו שלא יפגע ממה שמדברים האנשים ואיך לדרבן אותו לאכול נכון??? אשמח לעזרה תודה מראש אמא

17/11/2019 | 21:33 | מאת: adi

אני לא יודעת. אני לא אימא. כן תנסי, לשאול אותו האם בכלל משהו השתנה לאחרונה ולא רק מבחינת משקל.

שלום לך לצערי , את לא יכולה לעזור לו עד שהוא יחליט שהוא רוצה לעבור שינוי. רק אז ניתן להציע לו עזרה. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות