עוד באגים או תקלות נוספות.???

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

31/07/2018 | 14:42 | מאת: חטוליתוש

נכנסתי עכשיו לפורום של אודי כדי לענות לחברה שכתבה....ינשוף....ובסוף הופיעו שוב שני עיגולים שמחווים דעות...ניתוח לב....ועוד אחד.....למה זה שוב חוזר...מי ביקש את הניתוח הזה בכלל ??? ובכותרת שאני באה לכתוב לה ...שוב זה מופיע שם במקום שתהיה הכותרת שלה שהיא כתבה.....זה לא לענין בכלללללל..!!!, נא למחוק את העיגולים האלה שלא יופיעו שוב....זה מאוד מעצבן ומאוד מפריע.....בעבוד רב...חתוליתוש

הנושא בבדיקה צוות האתר
01/08/2018 | 01:34 | מאת: חטוליתוש

במבי כתוב טרומבוזה מוקף בעיגול.....מה קשור....וגם אצל סוריקטה כתוב חולשה ועוד....עד מתי יגיעו העיגולים המפחידים והמצמררים האלה...אתם מכניסים אותי לחרדות....דייי כבר עם העיגולים האלה..דיייי מספיק...חטוליתוש

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)