אבחון tova

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

22/04/2014 | 15:24 | מאת: לירון

שלום לכולם, לאחרונה הייתי עם בני באבחון tova לאבחון לקויות למידה. הייתי במכון הלל בבני ברק הייתי מעוניינת לדעת תוך כמה זמן ניתן לקבל תוצאות וודאיות

23/04/2014 | 10:45 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, חשוב לעשות סדר: אבחון TOVA אינו אבחון לקויות למידה, אלא אבחון קשב וריכוז. התשובות לאבחון זה די מיידיות לאחר מפגש עם הרופא לניתוח תוצאות הבדיקה. לעומת זאת אבחון לקויות למידה דורש ניתוח מעמיק, אשר דורש זמן. במקרה זה בין שבועיים או שלושה לאחר קיומו של האבחון. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה