שאלות לגבי לקיות

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

20/04/2014 | 14:35 | מאת: דני

אני מאובחן בדיסלקציה דיסגרפיה בעיות קשב וריכוז (-1 במיבחן טובה אחרינטילת ריטלין אני עם קשה טוב של כ +3 ) אני סטודנט ואני פשוט לא מצליח כמו אחרים 1)האם יש תרופה היום לדיסלקציה ? לא עלידי אסטרטגיות וכו ניסיתי במשך כ 4 שנים את כל שימושי האסטרטגיות ,אימוני לשיפור המוח ,וכל מיני תרופות ואני עדיין לקוי למידה איטי יותר מכולם נשאלת השאלה האם קיים משהו בשוק שלא שומעים עליו שהוא יכול לעזור ללקיות למידה מהסוג שלי והאם אולי יש פיתוחים חדשניים למה אני באמת מרגיש שזה לא יכול להמשיך ככה אני לא מביא את עצמי לידי ביטוי ביכלל אני חוזר 4 שנים של אימוני מוח ואסטרטגיות אנספור כדורים ועדיין אם אותה הבעיה אודה לך אם תוכלו לעזור ולתת לי כיוון חדש. תודה דני

21/04/2014 | 10:16 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

דני בוקר טוב, ראשית אומר לך שאני מבינה מאוד את הקושי והתסכול שלך. איני יודעת מי המטפלים עמם עבדת ובאילו שיטות , דבר אחד בטוח - ליקוי למידה לא נעלם! אפשר להתמודד. אפשר להצליח מאוד, אבל קסם אין. אשמח מאוד לשמוע פרטים נוספים: מהו תחום הלימודים שלך? אילו אסטרטגיות ניסית? איזה כדורים ולמה??? אם לא נוח לך לפרט ולכתוב כאן בפורום אתה מוזמן ליצור אתי קשר במייל אישי או בטלפון. אני מאמינה בכל לבי, שניתן להצטיין גם אם אתה לקוי למידה ועם הפרעות קשב . [email protected] או 797860 0606 בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה