מהי ההכשרה שלך ?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

10/11/2012 | 14:07 | מאת: דורית

אני מתעניינת מאוד בתחום לקויות למידה. קראתי בעיון את כל תגובותייך האוהדות. את עוזרת להרבה הורים וילדים. מהי ההשכלה שלך בתחום זה ?

10/11/2012 | 23:17 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

העבודה והטיפול שלי בתחום לקויות למידה, קשב וכיום בעיקר נוער בסיכון התחילה וצמחה מן השטח. ראיתי מערכת לא מכילה ללא כלים, אשר זקוקה נואשות למבט אחר. למדתי את יסודות האבחון ולקויות הלמידה והקשב, הוסמכתי לטיפול ולהבדיל הוראה לתלמידים בסיכון ובכלל זה הדרכת הורים. בעלת תעודות מטפל. אבל יותר מכל תעודה מה שנתן לי ועדיין מוביל בכל רגע הוא האהבה האמיתית והגדולה לילדים. ביום בו נתתי כוח ואמונה לילד שלא האמין , קיבלתי לעצמי כוחות לחודשים הבאים. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה