קבלת אישור למבחן מותאם

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

23/07/2012 | 23:37 | מאת: דרורי

שלום אני סובל מקשיי קשב וריכוז וכל מיני בעיות לימודיות עקב מחלת סכיזופרניה דבר זה בא לידי ביטוי בציונים נמוכים מאוד בבגרויות וקושי ללמוד חומר חדש. אני לא מצליח במבחני הבגרות כבר כמה שנים ולא מצליח להוציא ציונים טובים. האם מגיע לי מבחן מותאם בגלל שאני מאובחן כסכיזופרןודבר זה בא לידי ביטוי בחשיבה ובלימוד שלי?

23/07/2012 | 23:57 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, כל התאמה ובוודאי מבחנים מותאמים מחייבת אבחון לקויות למידה מסודר וחוקי. לא תאושר בחינה מותאמת או התאמת היבחנות ללא קיומו של אבחון רב תחומי מסודר. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה