איבחון ללימודים אקדמיים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

21/02/2011 | 00:22 | מאת: יהודית

שלום אלמוג, אני מיואשת. אובחנתי בתיכון כלקוית למידה. אני מאוד מאוד רוצה ללמוד בחוג לעבודה סוציאלית (מכללת אריאל), עשיתי פסיכומטרי פעמיים וקיבלתי ציונים שאינם מספיקים. הפסיכומטרי היה עבורי סיוט ואין בי כוחות נפשיים לנסות שוב (מה גם שזה לא מועיל). האם יש לי פיתרון כלשהו? במכללת אריאל אמרו לי שעלי לערוך אבחון (כי מהתיכון כבר לא תקף) ואם אמצא לקויית למידה, אוכל לנסות ולהגיע לוועדת חריגים. איזה אבחון עלי לעשות? האם את יודעת משהו על ועדות חריגים כאלו? תודה רבה וסליחה על האריכות. יהודית.

21/02/2011 | 20:10 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, אבחון לקויות למידה ראוי הנו אבחון רב תחומי. אבחון זה הוא אבחון מקיף ויסודי ובהחלט יוכל להצביע על הקשיים הלימודיים שלך. הניסיון שלי עם ועדות חריגים הוא טוב מאוד, אך אני מכירה את הפעילות בחיפה ובצפון בברכה ובהצלחה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה