אבחון לקויות למידה הוא אבחון דידקטי?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

02/02/2011 | 12:13 | מאת: מרב

שלום רב, אני מבקשת לברר האם אבחון לקויות למידה זהו אבחון דידקטי? הצלחתי להתבלבל ואני ממש לא יודעת מה לעשות....אודה לתשובה שתבהיר לי חד משמעית מהו ההבדל. תודה מקרב לב - מרב.

04/02/2011 | 17:03 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב וסוף שבוע נעים, אבחון דידקטי הוא חלק מאבחון לקויות למידה. אבחון מלא ומקיף הנו אבחון רב תחומי. הוא כולל אבחון בתחומי למידה בתוספת קשב, חרדות תפקודי למידה חברתיים יכולת אינטלקטואלית ועוד ועוד... עבור מי האבחון המבוקש? לאיזה צורך? מהו הגיל? נסי להשיב לי ונמשיך משם. בברכה אלמוג

07/02/2011 | 15:50 | מאת: מרב

האבחון לנערה בת 12 בכתה ז'. קיים אצלה קושי בעיקר - במטלות הדורשות למידה עם המון חומר. קיימת חרדה ובלאק אווטים בחלק מהמבחנים. אין בעיה בשפה - בכלל! אולי יש בעיה בהבנת הנקרא - אך היא נורמאלית לדעתי. יש קושי במתמטיקה. מה דעתך? תודה מראש, מרב.

מנהל פורום לקויות למידה