מאבחן דידקטי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

26/01/2010 | 15:38 | מאת: בת-אל

קראתי למטה שרשמת שהשכר לאבחון דידקטי הוא 1000 ש"ח בהתחלה. כמה שעות נערך אבחון דידקטי עם הכנת כל הדו"ח? האם יש תואר שני באבחון דידקטי? האם יצטרכו בכלל מאבחנים דידקטים, הרי את רוב רוב האבחונים עושים פסיכולוגים ואת כולם מפנים לאבחון פסיכו-דידקטי? תודה

27/01/2010 | 17:55 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, נתחיל מן הסוף - בהחלט יש צורך במאבחנים דידקטיים, שכן כל אבחון רב תחומי מורכב מאיבחון דידקטי לצד האבחון הפסיכולוגי. בהחלט קיימים חוקגים מקצועיים וטובים לתואר שני ביעוץ , חינוך מיוחד והתמחות באבחון. עבודה רצינית על אבחון במיוחד בתחילת הדרך יכולה לערוך כ - 15 שעות כולל האבחון עצמו. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה