אבחון TOVA למול ICP

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

19/05/2009 | 10:58 | מאת: אורית

שלום, אני מעוניינת שביתי בת ה-11 תעשה אבחון קשב וריכוז. הנוירולוג המליץ על ICP לעומת ה TOVA, אך לא אוכל לסמוך על חוות דעתו משום שאשתו מבצעת את ה ICP ולכן אינו אובקייטיבי. אודה לך אם תוכלי לפרט מהו ההבדל בין שתי השיטות ואיזו מהן אמינה ביותר. תודה מראש, אורית

20/05/2009 | 09:07 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, שני האבחונים אינם משמעותיים במידה מספקת ללא גיבוי של אבחון נוירולוגי מקיף, כאשר הבדיקה עצמה באמצעות ריטלין ( עם או בלי ) היא רק חלק קטן מן האבחון כולו. במידה ועלות הבדיקה שדורש הדוקטור אינה גבוהה, אין חשיבות מכרעת לסוג הבדיקה ובלבד שלא תהיה אבן הבוחן היחידה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה