לימודים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

10/10/2008 | 23:36 | מאת: גילי

שלום אני מעוניינת בהסבה להוראה. וברצוני ללמוד את נושא לקויות למידה. האם עליי ללמוד ראשית חינוך מיוחד כולל התנסות בפועל כמורה ורק אז ללמוד את הנושא העיקרי. (כי אז בעצם מדובר על לפחות עוד 7 שנים! ) או שניתן ללמוד את הנושא כתעודה? תודה מראש

11/10/2008 | 02:34 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, ניתן ללמוד את תחום לקויות הלמידה במסגרת לימודי תעודה, אך החשובה באמת היא העבודה בשטח והניסיון בהתמודדות עם בעיות וקשיים של הילדים, תוך מציאת פתרונות יצירתיים וקידום יצירתי ואחר... בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה