מחפשת מורה להוראה מתקנת ואסטרטגיות למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

26/08/2008 | 21:43 | מאת: מיכל

על פי האבחון של הבת שלי היא צריכה מורה להוראה מתקנת בעברית וחשבון ואסטרטגיות למידה בעברית. איך מוצאים מורה כזו? האם זו מורה לחינוך מיוחד, האם זו מורה שיש לה תעודה להוראה מתקנת לא מובן לי הענין. את יכולה להבהיר לי את הנושא. תודה רבה

26/08/2008 | 23:44 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, מורה להוראה מתקנת חייבת להיות מומחית בתחום לקויות למידה ופעמים רבות מאוד גם חינוך מיוחד. אסטרטגיות למידה הוא תחום נפרד קשור אך שונה, משום שהוא נוגע לכל תלמיד בין אם הוא לקוי למידה ובין אם לא. לא כל מורה המלמד הוראה מתקנת מסוגל להקנות אסטרטגיות למידה נכונות או בכלל. מהו איזור מגורייך? בת כמה הילדה? בברכה אלמוג

27/08/2008 | 07:42 | מאת: מיכל

מה זאת אומרת מומחית בתחום לקויות למידה, האם צריך להיות לה תואר בלקויות למידה או שהיא צריכה להיות מורה לחינוך מיוחד?האם היא לומדת קורסים מיוחדים בהוראה מתקנת? תבהירי את עצמך, כי לא כל כך ברור לי הענין. אילו מורים מלמדים אסטרטגיות למידה, מה צריכה להיות ההכשרה שלהם? אני גרה בבאר יעקב תודה רבה רבה על העזרה מיכל תודה על העזרה

03/01/2010 | 13:51 | מאת: הילה

מיכל שלום, הנני סטודנטית לתואר שני (באמצע שנה ב') באבחון וטיפול בלקויות למידה באוניברסיטת חיפה. אם את מחפשת הוראה מתקנת בעברית אשמח ליצור איתך קשר, אני עושה זאת במסגרות שונות. בהצלחה

04/01/2010 | 09:35 | מאת: אנג'ל

הילה שלום בשמחה רבה. תשלחי לי את פרטים שלך למייל שלי אשמח ליצור איתך קשר.

מנהל פורום לקויות למידה