איך יוצאים מכילה קטנה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

01/09/2017 | 16:13 | מאת: אתי

הבו שלי עלה היום לכיתה ז. הגיע מכיתה רגילה לכיתה קטנה במטרה לקדם אותו ולעזור לו מבחינה לימודית לבן שלי יש לקויות למידה ואין שום בעיית התנהגות . היום הוא יצא מבוהל ובהלם מפני שהכיתה מורכבת מילדים עם בעיות התנהגות . גם אנחנו ההורים ראינו חלק קטן מההתנהגות של ילדי הכיתה בסוף היום והיינו המומים. הוא לא מוכן ללכת לבית הספר! אנו מבקשים להעביר אותו לכיתה רגילה ומוותרים על הכיתה הקטנה. מה אפשר לעשות באופן מידי על מנת שלא נבזבז זמן יקר. תודה מראש.

שלום אתי, אני חושבת שבמצב כזה כדאי לפנות במיידית להנהלת בית הספר (מנהל/ת, יועץ/ת ואם יש מת"לית אז גם אליה). בעתיד, במידה ויחזור לכיתה רגילה ויהיה צורך בסיוע לימודי, ניתן לשקול מתן הוראה מתקנת. שיהיה בהצלחה!

מנהל פורום לקויות למידה