אבחון דידקטי וליקויי למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

30/04/2017 | 12:59 | מאת: יונתן

באבחון דידקטי נמצא כי יש ליקויי למידה והומלץ ללכת לשיעורים פרטיים בתחום מסויים - האם יש ללכת רק למורים פרטיים שמתמחים בלקויות למידה ? מי הגוף שעומד מעל המאבחנים הדידקטיים?

30/04/2017 | 14:25 | מאת: אות ועוד

שלום רב, במידה והאבחון מלמד כי יש לקויות למידה ויש צורך בלמידה פרטנית, עלייך לקבל שיעורים בהוראה מתקנת. אצלנו במכון ניתן לקבל הוראה מתקנת. נשמח לתאם לך שיעור הערכה עם מנהלת מקצועית, עלייך להביא עמך את האבחון והמנהלת המקצועית תכין בעבורך תכנית למידה אישית ללמידה במכון. נשמח לתת מידע ופרטים נוספים. מס' הטלפון שלנו הוא: 02-5611561 מרכז "אות ועוד" רחוב סוקולוב 15 ירושלים

מנהל פורום לקויות למידה