הפרעה בכתיבה וחוסר ריכוז

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

31/03/2017 | 14:11 | מאת: רוני

שלום, מאז גיל 16 הבחנתי אצלי בקשיי קשב וריכוז, ובהפרעה שבה אני יכולה לרשום בצורה תקינה ורהוטה אך פעם לכמה להתבלבל בין מילה אחת לאחרת, או בין אות-שתים. ברצוני לדעת מאיזה סוג של דיסגרפיה אני סובלת? מהן הסיבות בד"כ? ומה הן דרכי הטיפול? תודה מראש!

19/04/2017 | 10:10 | מאת: מנהלת הפורום

שלום, לא ציינת בת כמה את, אך אם את בוגרת ניתן לבצע אבחון להפרעת קשב וריכוז אצל נוירולוג המתמחה במבוגרים. דיסגרפיה מאובחנת באמצעות אבחון דידקטי, אך במידה ואת מעוניינת לטפל בקשיי הכתיבה ניתן להגיע לסיוע של הוראה מתקנת ללא אבחון קודם. אבחון למבוגרים מומלץ בעיקר למי שהינם סטודנטים או לקראת השכלה גבוהה, ואז יש לפנות לאבחון מת"ל. בהצלחה רבה!

מנהל פורום לקויות למידה