עייפה מהמרדף

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

10/02/2014 | 10:40 | מאת: עייפה

שלום רב, אני בת 34 נשואה ואם לשניים. יש לי בית, משפחה, קריירה, בעל וילדים נפלאים ואני נמצאת בידכאון עמוק והתעסקות אובססיבית במרא ובמשקל. הייתי כל חיי ילדה שמנמונת ואין ספק שיש לי משקעים רבים בנושא. כל חיי עליתי וירדתי במשקל עכשיו אני יחסית מאוזנת ועושה ספורט , אבל מוצאת את עצמי במעגל בלתי נפסק של אכילה-אשמה-תיעוב עצמי. ניסיתי קבוצות, דיאטות ואני פשוט עייפה . עייפה מלשנוא את עצמי ולברוח מהמראה כדי לא להתקל בעצמי שמנה ומכוערת.

16/02/2014 | 00:02 | מאת:

מניסיון החיים למדתי כי אם בורחים דברים לא נפתרים ונעלמים. חייבים ללמוד להתמודד עם הקשיים והפחדים שקיימים להתמודד עם שורש הבעיה ולבדוק למה ההתעסקות האובססיבית במראה ובאוכל. אין ספק שזו בריחה וברגע שתדעי להסתכל לפחדים ולקשיים בעיניים ולא לברוח מהם, כי זה תמיד יותר קל ונוח, הם ייעלמו וכל ההתעסקות עם האוכל והמראה ייעלם ואת תלמדי לאהוב ולקבל עצמך מחדש ולאהוב את המשתקף אליך במראה. לכי לשיחות זה לא בושה. קבלי עזרה וטיפול זו חובה, זה לא כיף לנהל חיים ככה ולהתנהל בכפילות ובמאבק יום יומי.