צילום עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/08/2013 | 23:10 | מאת: אס

שלום רב! בני בן 15 נולד עם היפוטוניה כללית לפני כשנתיים אובחן עם התחלה של עקמת והרופא אמר שאין מה לעשות מלבד מעקב. אנו נמצאים במעקב בוולפסון-נוירולוגית ילדים וכן בנפרולוגית ומטבולית בסורוקה . בהמשך למעקב (אורטופד בקהילה)ביצענו היום צילום עמוד שדרה והתשובה: עקמת בצורת s קיפוזיס של עמוד השדרה הגבי והדגשת הלורדוזה בעמוד השדרה המותני. הטיה של האגן לימין. אני מאוד מודאגת מה זה אומר ומה אתה ממליץ לעשות. בתודה מראש אמא מודאגת מאוד

אי אפשר להפיק מתשובה זו כלום, עלייך לגשת לאורתופד ילדים לבדיקה, הערכה ומדידת העקמת ולקבל המלצות בהתאם.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים