היפוטוניה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

12/07/2003 | 10:16 | מאת: בוניטה 14

שלום יש לי ילד בן 3 ו7 חודשים שהובחן כהיפוטוני קשה הוא מקבל טיפולים פזיוטרפים מגיל חודשיים התחיל ללכת רק בגיל שנה וחצי. שאלתי האם טיפולים בבריכה יכולים לעזור להיפוטוניה? והאם רכיבה על סוסים יכולה לעזור? אני רוצה להוסיף כי לילד איחור התפתחותי כללי. לתשובתך אודה

12/07/2003 | 20:03 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

כל פעילות הדורשת רכישת מיומנות חדשה ותרגולה יכולה לשפר את היכולת הגופנית .

20/07/2003 | 13:20 | מאת: דלית

שלום בוניטה , קראתי את פנייתך לפורום ואני ממש מזדהה אתך למרות שבתי לא היפוטונית קשה אלא יש לה טונוס שרירים נמוך היא גם אובחנה כהיפוטונית רק בגיל 9 חודשים ומאז היא בפיזיותרפיה האמת היא שיש לה פחד מתנועה , והיא גם לא זחלה על שש אלא עדיין זוחלת על הטוסיק והיא כבר בת שנה וחצי, היא מאד גמישה ולכן יש לה עיכוב התפתחותי אבל את יכולה לקחת אותו לשפת הים ןלתת לו ללכת בחול ולטפס במדרגות כל דבר שיפעיל אותו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים