כאבים בכף רגל ילדה בת 11

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/12/2020 | 10:55 | מאת: ילנה

שלום רב . ילדה בת 11 לפני חודש התחילו כאבים בכף רגל ימין , כאבים בזמן הליכה והתחילה לצלוע קצת(ילדה מגיל 3 עד לפני חצי שנה הייתה בחוג התעמלות אומנותית , תמיד עסקה בספורט) .עשינו צילום ו אולטראסאונד הכל יצא תקין . היינו אצל אורטופד אמר שכאבים בגלל שרגל שטוחה וצריך מדרסים , הזמנו מדרסים (עדיין לא קיבלנו) בינתיים הרגל התנפחה קצת . מורחת וולטרן ונותנת נורופן . קבעתי תור לאורתופד ילדים אבל התור לעוד חודש. אשמח להמלצה איך אפשר עוד להקל על כאבים ונפיחות ?מה יכול לגרום לכאבים? תודה

קשה לענות מבלי לבדוק את הילדה, יכול להיות הרבה דברים. אם אין חום או אודם והיא הולכת בסדר אפשר לחכות לתור אך במידה וחלה החמרה ניכרת יש לפנות מיד למוקד רפואי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים