הוצאת פלטינום מהקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/06/2020 | 02:40 | מאת: מיי

שלום, אנע בת 25, לפני 4 וחצי שנים שברתי את הקרסול ועברתי ניתוח לקיבוע. בפטישון הגדול יש לי 2 ברגים ובצד שני פלטה. אני מאוד ספורטיבית, ולאחר ריצה מרגישה לחץ באיזור הפטישון, לכן מעדיפה לא לרוץ. בנוסף, יש לי הגבלת תנועה לא מאוד גדולה אבל היא מפריעה לי מאוד בתרגול יוגה (אחרי אימון מרגישה לחץ בכל איזור הקרסול). ברצוני להוציא את הפלטינות: 1. האם הוצאת הפלטינות תגדיל את טווח התנועה? 2. בכדי להגדיל את טווח התנועה, האם כדי להוציא הכל או רק את 2 הברגים בפטישון הגדול(אלו שמציקים לי)? 3. כמה זמן החלמה יש לאחר ההוצאה האם יש כאבים? מחכה לתשובתך, תודה רבה.

1. יכול להיות חלוי מה מפריע 2. לא יכול לענות בלי לבדוק ולראות צילום 3. בדרך כלל כ 4 שבועות עם קצת כאב שבוע-שבועיים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים