כאבי גב תחתון -עצם הזנב -לילד בן 12

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/12/2019 | 09:19 | מאת: שירה

שלום בני בן ה12.5 מתלונן ב3 שבועות האחרונים על כאבי גב תחתון ומרבה להתכופף קדימה ואחרוה על מנת "לשחרר" את הכאבים . גם מעט בעורף בזמן האחרון התחלי לפני כ3 חודשים טיפול בהורמון גדילה בשל גובה נמוך ומטופל גם עם כדורים אנסטרזול (שרשם שם בהתוויה משהו על ברית סידן...) 1 - הלכתי לאורטפד רגיל שלא הבחין בכלום ומר לי לתת נורפן - לאנטי דלקתי מה עושים? אני מדאגת האם זה חמור? האם יש קשר לטיפול בהורמון גדילה ובכדורים?

סביר להניח שזה לא משהו רציני אך אם נמשך כדאי להיבדק אצל אורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים