DDH בתינוק בן שנה וחדשיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/01/2018 | 00:03 | מאת: עמית

בני בן שנה וחודשיים נולד עם פריקה מולדת דרגה 4 , עבר שחזור סגור של מפרק הירך גבס ספייקה כחודשיים וטופל ברצועות פבליק לתקופה ארוכה , בביקור לפני ארבע חודשיים נאמר שהמפרק כמעט תקין נותרו עוד כמה מעלות ואין צורך ברצועות המפרק כבר יסתדר מעצמו שכן הכל במקום רק כמה מעלות , בביקורת לפני יומיים קיבלה אותנו רופאה ולאחר צילום אמרה שהיא חושבת שכדאי שנלביש את רצועות הפבליק בלילה כי היא לא רואה שיפור מהביקור האחרון היא רשמה : עדיין דיספלזיה שיורית של מפרק ירך שמאל עם 34AI ימין 20 בביקורת מלפני ארבע חודשים AI 29 משמאל . השאלה שלי התינוק כבר בן שנה וחודשיים. ארבע חודשיים היה ללא רצועות זה יהיה סיוט להחזיר לו רצועות אפילו רק לילה שכן הוא כבר לא רגיל . האם בגיל הזה עדיין יהיה אפקטיביות לטיפול ? זה יתן משהו ? בתודה רבה

שלום, זהו לא גיל לרצועות פבליק, אם יש צורך בטיפול בגילו אז אלו אמצעים אחרים. צריך לבדוק את הילד והצילום כדי להביע חוות דעת מדויקת יותר

מנהל פורום אורתופדיית ילדים