אנטיאוקסידנטים לסרטן מעי גס

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/09/2006 | 19:28 | מאת: דניאל

מבין משפחת הפבלנואידים: קוורצטין,פיקנוגנול ותמצית זרעי ענבים - מה הכי אפקטיבי לטיפול בסרטן המעי הגס ? תודה.

22/09/2006 | 02:38 | מאת: סתם עצה

דניאל שלום אין הבדל משמעותי בין פיקנוגנול ותמצית זרעי ענבים. שניהם מכילים את אותו חומר ביופלבינואידי הנקרא פרואנטונול או פרואנטוציאניד,שהוא אנטיאוקסידנט חזק מאד, בעל פעילות אנטיאוקסידנטית פי 20 מויטמינים סי ו אי. הם יותר חזקים מקוארצטין אך אינני חושב שיש הבדל בחוזק בין פיקנוגנול לבין תמצית זרעי ענבים. כיום מרבים לשלב ביופלבינואידים שונים ביחד כדי לקבל אפקט טוב יותר. ד"ר יוסף ברנר

22/09/2006 | 11:24 | מאת: דניאל

אני אפרט יותר: בהנחה שאני מעונין לבחור באחד מהם כחלק מטיפול אנטי סרטני במעי-הגס, בשילוב עם כמוסות תה ירוק,אגוזי ברזיל,כמוסות כורכומין, כמוסות שמן דגים,פרוביוטיקה ומולטי ויטמין. כרגע ללא טיפול בכימו אך ייתכן שבעתיד ישולב קסלודה בטיפול. מדובר בגידול של 3 על 4 ס"מ. האם היית ממליץ להוסיף קוורצטין או תמצית זרעי ענבים/פיקנוגנול או שרק שילוב של שניים מהם אפקטיבי ? תודה.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן