אחרי ניתוח סרטן שחלות

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

14/11/2015 | 21:25 | מאת: אלדד בארי

שלום, אשתי עברה לפני חודש בסורוקה כריתת רחם טפולות אומנטום. היסטולוגיה- papillary serous carcinoma בשתי השחלות רחם אומנטום הושג complete macroscopic debulking מומלץ טיפול משלים עם קרבופלטין וטקסול. איזה טיפולים משלימים צריך להוסיף? הומאופתיה? איזה תרופה? הפחתת תופעות לואי של הכימותרפיה- מה נותנים? תודה

טיפולים משלימים בסרטן השחלות: ארטימיסיה, ויטמין סי במינונים גבוהים, שמן פשתן, רסברטרול, תה ירוק, קורקומין, פטריות מרפא, גנסטין טיפול בתופעות לוואי של כימותרפיה: חומצה אלפא-ליפואית, ל-קרניטין, ויטמין E ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן