דסמואיד טומור

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

25/09/2015 | 06:03 | מאת: חגית

דר' שלום רב. אני בת 41 . לפני כשנה וחצי עברתי כריתה של דסמואיד טומור מאיזור בית החזה. מתחת לשד ימין עם ניקוי של הצלעות. כיום לאחר בדיקת mri ובדיקת us נמצא כי ישנה חזרה מקומית של הגידול במיטת הניתוח והוא בגודל של כסנטימטר בערך ללא נגיעה בצלעות .סמוך אליהן. אני מבולבלת ודואגת . מה הצעתך לטיפול? מה לעשות? לתשובתך אודה. תודה.

ניתוח חוזר והקרנות לאחר מכן. כמו כן תוספי מזון כולל אנטיאוקסידנטים וצמחי מרפא. תזונה דלת סוכר ושומן ד"ר יוסף ברנר

04/05/2017 | 21:08 | מאת: טיפול בדסמואיד

ישנם מספר אפשרויות חדשניות (hifu, crayo ) לטיפול בדסמואיד . ממליצה להכנס לפורום desmoid tumor support בפייסבוק. שם יימצאו כל האפשרויות ואנשים שטיפלו. הכל תלוי במיקום ובגודל הגידול.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן