ויטמינים וצמחי מרפא להקרנות

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

07/09/2015 | 13:54 | מאת: אייל

בקרוב אני מתחיל בטיפולי הקרנות. תוכל להמליץ לי איזה צמחי מרפא וויטמינים משפרים את הפעילות של ההקרנות, ואיזה מהם מונעים נזק לרקמות ? שאלה נוספת, יש ויטמינים שמסוגלים לתקן נזק לDNA שנגרם על ידי הקרנות, או שזה תפקידם של תאי דם לבנים?

החומרים הבאים משפרים יעילות הקרנות ומפחיתים רעילות:גלוטתיון, ציסטאין, מלטונין, N-אצטיל ציסטאין, אסטרגילוס, גדילן מצוי, גינגקו בילובה, פטריות ראישי ועוד. ד"ר יוסף ברנר

12/09/2015 | 19:00 | מאת: א

על אילו מחקרים קליניים מבוססת הקביעה הזו? יש דווקא מחקרים פרה-קליניים שטוענים שנוגדי חימצון במינון גבוה דווקא מחבלים ביעילות טיפולי הקרנות.

16/09/2015 | 09:24 | מאת: יגאל

פשוט פשע לא לתת את הזהב הצהוב כתום ביחד עם טיפולים כימיים והקרנות.

16/09/2015 | 18:22 | מאת: ליגאל

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן