סרטן ריאות אדוקרצינומה שלב 4

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

04/09/2014 | 10:29 | מאת: mmme

שלום דר'. אבי חולה סרטן ריאות לאחר 2 כריתות. טיפול באירסה שעזר למשך 5 שנים והופסק ע"י האונקולוג(חשבו שיצא מהמחלה)גידול חזר טופל ב אפטיניב 8 ח' וכשל. כעת הממצא 6 ס"מ בריאה שמאל ועוד מס' נקודות בריאה. האם קיים טיפול ביולוגי שיכול לעזור? אולי טרסיבה? האנקולוג רוצה שנתחיל טיפול כימו- אלימטה וקרבופלטין אחת ל 3 ש' . מה חוות דעתך? מה התזונה הנכונה ע"מ למנוע תופעות לוואי לכמו מסוג זה? ושוב האם יש טיפול ביולוגי שיכול להועיל אפילו שטרם הגיע לארץ? נעשה הכל!

04/09/2014 | 14:08 | מאת: איילת

למה לא להשתמש בצמחים ? מינון גבוה של כורכומין וויטימן סי בעירוי בתור התחלה.

לאביך סרטן ריאה עם מוטציה ב EGFR הטיפול שקיבל עד עכשיו הינו הטיפול המקובל. הצעד הבא יכול להיות כימותרפיה. ניתן לנסות שילוב של תרופות ביולוגיות טרסיבה+אבסטין כדאי להתעניין גם יותר לעומק בנושאים של רפואה משלימה כמו תזונה, תוספי מזון ושיטות אחרות ד"ר יוסף ברנר

14/09/2014 | 14:54 | מאת: MMME

תודה רבה דר'. מה על אבי לאכול ע"מ להקל על תופעות הלוואי של הכימו? הכאבים בעיקר הן באזור הוושט. בחילות ועייפות.מה אתה ממליץ להוסיף לתזונה?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן