עפולה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

22/07/2014 | 13:14 | מאת: מירי

שלום אני בחורה בת 20 לפני שנתיים גלינו שיש לי גוש מסוג desmoid tumor בדופן הבטן עברתי ניתוח ועכשיו אחרי שנתיים עברתי עוד ניתוח אבל הפעם הגוש היה בתוך השריר ויותר עמוק הרופאים ממליצים לעשות הקרנה כדי שלא יחזור שאלה שלי האם כדאי לעשות הקרנה והאם יש דרך אחרת לטיפול!! תודה

הוספת הקרנות לאחר ניתוח מפחיתה את סיכויי ההישנות, אך לא ב 100%. רצוי להוסיף טיפולים בשינוי הרגלי תזונה, תוספי מזון וכו'. ממליץ לפנות ליועץ או לקבל מידע באינטרנט ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן