טרומבוציטים נמוכים- שמן כבד כריש

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

25/06/2014 | 01:35 | מאת: ציון

שלום ד"ר יוסף ברנר בת זוגתי סובלת מטרומבוציטים נמוכים(לא כתוצאה מסרטני), גם לאחר אשפוז וטיפול שני של לקיחת סטרואידים הטסיות ממשיכות לצנוח לרמה של 15000, הרופאים ממליצים על כריתת הטחול כשלב הבא, וזה לא בא בחשבון מבחינתנו במיוחד גם שלאחר כריתת הטחול אין אחוזי הצלחה או פתרון לבעיה ב 100%. קראתי באינטרנט על תרופה אלקילגליצרול (שמן כבד כריש). רציתי לדעת האם זה באמת יכול לעזור ? או שאולי קיימת תרופה אחרת. אשמח לתשובה בהקדם. בתודה מראש ציון

27/06/2014 | 09:56 | מאת: א.

תשאיר מייל ,ואנסה לעזור

לצערי אין לי מידע לא במסגרת הרפואה הקונבנציונלית ולא במסגרת הרפואה המשלימה על תרופה המעלה טרומבוציטים. נתקלתי במידע המצביע על מלטונין (3-20 מ"ג ליום) ועל צמח בשם Red root(Ceanothus americanus( אך אין לי נסיון עם תרופות אלה. לאחרונה גם נתקלתי בדיווח על פיתוח תרופה חדשה ברפואה הקונבנציונלית להעלאת מספר הטרומבוציטים אך לא הצלחתי לאתר זאת, אנה בהמשךואדווח לך. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן