תוספי מזון לחיזוק המע' החיסונית

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

31/05/2014 | 07:12 | מאת: ענת

שלום רב, אני אחרי סרטן שד וטיפול כימותרפי. הבדיקות ממש לא טובות וקיבלתי מנטורופת את המוצרים הבאים. השאלה אם זה לא יותר מידי כי אני לא מרגישה טוב כשאני לוקחת אותם. אולי אני סובלת מעודף ויטמינים ? אבקת פקטין-3פעמים ביום ויטליס- 3פעמים ביום בסרט דיפנד- 6 כדורים ליום תמצית פטריות bio d mulsion - עשרים וחמש טיפות שזה 10000יחידות bio multi plus -שלוש כדורים ליום כורכומין -כדור ליום תה ירוק-5 פעמים ביום

רוב המוצרים אינם כלל ויטמינים אלא צמחי מרפא. רק ויטמין D ומולטיויטמין מכילים ויטמינים והכמות בהחלט אינה גבוהה. כך שאין לך מה לדאוג מעודף ויטמינים. ממליץ להוסיף לטיפול גם קו-קיו-10 במינון של 100 מ"ג ליום ד"ר יוסף ברנר

04/06/2014 | 23:21 | מאת: ענת

12/06/2014 | 20:44 | מאת: אחד

לפחות 3 גרם ליום.לכי לקבל ייעוץ

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן