טיפול באמעות תה שחור במחלה גרורתית

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

25/05/2014 | 12:27 | מאת: חניתה

ראיתי שיש רופא שמטפל במספר ויטמינים וכולל גם תה שחור ,במחקר שהציג ד"ר ראט נראה שהתה השחור יעיל יותר משמעותית משאר הויטמינים. http://www4.dr-rath-foundation.org/THE_FOUNDATION/About_Dr_Matthias_Rath/publications/pub28.htm מה המינון המומלץ למיצוי תה שחור במחלה גרורתית ,ובאיזה ריכוז צריך להיות המיצוי ? תודה

מאמר ידוע על טיפול ב 3 תוספים ביחד עם חומר הנמצא בתה ירוק הנקרא EGCG. המחקר הוא מעבדתי ולא קליני. תה ירוק מומלץ לכלל חולי סרטן בשתיה של 6 כוסות ליום ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן