טיפול בגרביולה בחולת פרקינסון

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/05/2014 | 14:19 | מאת: אדוה

שלופ. אבקש לדעת האם ניתן לתת טיפול בגרביולה לאמא שלי בת 77 חולה בסרטן שכנראה מקורו במעי הגס ושלח גרורות לכמה איברים בגוף.אמא שלי חולת פרקינסון וקראתי שהטיפול בגרביולה אסור לחולי פרקינסון . תודה רבה . רפואה שלמה לכולם

יש טענה שגרביולה עשויה לגרום לפרקינסון. מדובר על אנשים שצרכו גרביולה שנים רבות. אינני חושב שיש חשש להשתמש בגרביולה מספר חודשים כפי שעושים חולי סרטן רבים. אין דיווח על אף חולה סרטן שהשתמש בגרביולה וחלה בסרטן ד"ר יוסף ברנר

25/05/2014 | 18:05 | מאת: אדוה

תודה לך דר ברנר.אבקש לדעת האם צמח המרינגה שבו יש אנטי אוקסידנטים יכול לעזור גם כן לאמא שלי

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן