טיפול מומלץ

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

30/05/2013 | 11:57 | מאת:

שלום, במקרה של סרטן ראש צוואר אשר חזר לחולה אשר עבר בעבר התקפי לב ולוקח תרופה מדללת דם. לגבי כל אחד מהטיפולים הבאים, האם הטיפול מומלץ? איזה טיפול הכי מומלץ?: האם מומלץ שילוב מסויים בין הטיפולים? איזה? איזה שילוב הכי מומלץ? האם שילוב בינהם יכול להזיק? היכן ניתן לקבל אותם והיכן הכי מומלץ לקבל אותם? 1. היפרתרמיה+כימותרפיה 2. כרונותרפיה 3. טיפול גנטי לסרטן 4.כרונותרפיה מטרונומית. 5. גלוונותרפיה 6. עירוי ויטמינים 7. תרופות אנטי סרטניות בעירוי 8. תוספי מזון 9. טיפולים אימונולוגיים 10. תזונה 11. ניקוי רעלים(דה טוקסיפיקציה) 12. טיפול אנטי-אנגיוגנזה האם יש טיפולים אחרים או נוספים מומלצים? תודה רבה

31/05/2013 | 09:04 | מאת: צביה רן

טיפול בתזונה אצל מי שמתמחה בכך מאד מומלץ וכן מומלץ ביותר טיפול רגשי/פסיכולוגי או דומה. החלמה טובה.

כל הטיפולים שמנית יכולים להיות יעילים ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן