השימוש בנטילת קסילודה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

02/01/2018 | 08:47 | מאת: NOT_FOUND

האם יתרונות הקסילודה עולים על החסרונות? והאם הקסילודה גורמת לנשירת שיער?

בכל מקרה זה שונה. תלוי בסוג הגידול, מיקום, טיפולים קודמים, שילוב עם תרופות אחרות וכו'. יש מקרים בהם הקסלודה יעילה ויש מקרים שהיעילות גבולית ד"ר יוסף ברנר

02/01/2018 | 19:46 | מאת: NOT_FOUND

תודה על תשובתך. מדובר בגידול 1.8 מ״מ בצד שמאל עם מעורבות בלוטה בבית שחי. טריפל נגטיב. 16 כימו AC/TC, ניתוח, 29 הקרנות. קסילודה למניעת הישנות והשלמת טיפול. מדובר על 6 מחזורי נטילה. 1) האם יתרונות עולים על חסרונות (תופעות לואי וכו) 2) האם קסילדה גורמת לנשירה? תודה רבה!

04/01/2018 | 19:56 | מאת: NOT_FOUND

אודה לתשובתך בבקשה

1. קסלודה אינה גורמת לנשירת שיער 2.במצב שתואר, יעילות קסלודה כטיפול לאחר ניתוח היא בעיקר באם לאחר הטיפול בכימותרפיה טרום ניתוחית נמצא בניתוח שלא הייתה נסיגה מלאה של הגידול. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן