כיצד מעלימים גידולים

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

07/02/2017 | 22:16 | מאת: gidi

לקרובת משפחה הסירו את בלוטת התריס_+בלוטות נגועות. לאחר התאוששות ובדיקה גילו עוד בלוטות נגועות ושוב ניתוח וקביעת תור לטיפול ביוד. ושוב גילו עוד 2 גידולים. מתסכל ומדאיג איך ממשיכים מפה

צריך להתייעץ עם מומחים לטיפול בסרטן בלוטת התריס. קיימות כיום תרופות ביולוגיות כמו סורפימיד , לנבטיניב, קבוזטיניב ולנבימה המתאימות לגידולים אלה. טיפולים ברפואה משלימה עשויים לשפר את התוצאות. ניתן להשתמש בתוספים כמו קורקומין, רסברטרול, סלניום, אבץ, בטה קרוטן, וברברין ובדרכי טיפול נוספות. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן