סרטן כבד האם יש לדוקטור ברזינסקי טיפול?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

01/02/2017 | 12:14 | מאת: ניכה

אמא שלי בת 80 חלתה במחלת סרטן בכבד הגידול יושב על העורק הראשי יש סיכוי לצאת מזה? האם הטיפול של דוקטור ברוזינסקי יכול להועיל לה? בבקשה בבקשה זו האמא היחידה שיש לי.

מאחר ומדובר במחלה הממוקמת על עורק ראשי, לא ניתן לנתח ולהוציא את הגידול. טיפולים ביולוגיים כמו סוראפאניב הינם יעילים בגידולים ראשוניים של הכבד ומתאימים מבחינת תופעות הלוואי לאשה בגיל 80. גם תרופות אימונולוגיות כמו ניבולומאב נמצאו יעילות במחלה זו. לגבי רפואה משלימה, טיפולים בהיפרתרמיה יעילים בגידולים ראשוניים של הכבד. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן