נפיחות בכול הגוף

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

06/09/2005 | 11:59 | מאת: רחלי

אני בת 41 לאחר 3 ניתוחים קיסריים ולאחר כריתת בלוטת התריס ולוקחת אלקטרוקסין 100. במשך ה4 השנים האחרונות ניהיו לי בצקות ברגליים ממש עד כדי כך שאני לא יכולה לנעול נעל ברגל השמאלית וכול גופי ממש התנפח גם בידיים וגם באזור החזה. אני פעילה מאוד עשיתי את כול הבדיקות וכולם יצאו תקינות כולל מעיים וכליות. ברצוני גם לציין ולא אשקר שאני אוהבת מלח, לא להגזים אבל יש לי מצבים שאני מטפטפת על האוכל. רציתי לשאול האם יש קשר למלח או שזה בעיה פנימית של הגוף.אודה לך מאוד.

שלום רחלי, אני חושבת ששאלה זאת את צריכה להפנות לדיאטנית. מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך. ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)